Merken op hoog niveau: bedrukte logo caps


Hoera! Je hebt besloten om je merknaam naar nieuwe hoogtes te brengen en wat is een betere manier om dat te doen dan met bedrukte logo-caps? Logo-caps kunnen je merk promoten, je team uniformiteit geven, een professionele uitstraling geven en nog veel meer. Maar het bedrukken van logo-caps kan een beetje overweldigend zijn als je niet weet waar je op moet letten. Maak je geen zorgen, in deze blogpost zullen we bespreken hoe je het merken op een hoger niveau kunt tillen met bedrukte logo-caps.

1. Bepaal het doel van de caps

Voordat je begint met het ontwerpen van de logo-caps, is het belangrijk om het doel te bepalen. Wil je ze gebruiken voor promotionele doeleinden tijdens evenementen? Of wil je ze geven aan werknemers en ze uniformiteit geven? Het doel zal bepalen hoeveel caps je nodig hebt, welke kleuren en ontwerpen het beste passen bij je merk en welk budget je moet inzetten om tot je doel te komen.

2. Kies de juiste stijl

Logo-caps zijn er in vele stijlen, zoals baseball caps, snapbacks, visors en trucker caps. Welke stijl het beste is voor jouw merk, hangt af van het doel van de caps en de branche waarin je actief bent. Baseball caps zijn bijvoorbeeld perfect voor sportevenementen en snapbacks hebben een jongere uitstraling die geschikt kan zijn voor modemerken.

3. Ontwerp het logo

Het ontwerpen van het logo is misschien wel het belangrijkste onderdeel van het proces. Het logo moet passen bij je merkidentiteit en gemakkelijk herkenbaar zijn. Als je nog geen logo hebt, kun je een professionele ontwerper inschakelen of gewoon een simpel logo maken dat past bij je merk.

4. Kies de kleuren

De kleuren van de caps en het logo zijn ook belangrijk. Kies kleuren die passen bij je merkidentiteit en die opvallen, maar niet te fel zijn. Het contrast tussen de kleuren moet ook goed zijn om de letters en het logo op te laten vallen.

5. Kies de juiste druktechniek

Tot slot moet je beslissen hoe je het logo op de cap gaat drukken. Er zijn veel verschillende druktechnieken, zoals borduren, zeefdrukken en transferdruk. Borduren is duurzamer en van hogere kwaliteit dan zeefdrukken, maar het is ook duurder. Transferdruk is een goede optie voor het bedrukken van kleine aantallen caps.

Conclusie

Bedrukte logo-caps zijn een geweldige manier om je merk te promoten en je team uniformiteit te geven. Het is belangrijk om het doel te bepalen, de juiste stijl te kiezen, het logo te ontwerpen, de kleuren te kiezen en de juiste druktechniek te kiezen. Met deze stappen kun je het merken op een hoger niveau tillen met bedrukte logo-caps. Dus waar wacht je nog op? Begin met ontwerpen en laat je merk opvallen!

Bron: https://www.bedrukken.nl/


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *